Sport

MBSOV kijkt uit naar nieuw seizoen

Advertentie:

Den Helder – Het seizoen van volleybalvereniging MBSOV was een seizoen met vele hoogtepunten. Bestuurslid Carlo Canter Visscher: “Na de coronajaren konden we eindelijk weer het hele seizoen spelen. Dit was ook te merken aan de nieuwe aanwas van spelers. Vooral in de jeugdteams en de recreatieklasse was dit duidelijk merkbaar. Januari was er voor de leden en aanhang nog een gezellig en spectaculair black light toernooi. Hoogtepunt van de competitie was het kampioenschap van het Dames 1 team in de 1e klasse. In een spannend toernooi werd er op 29 april ook nog een plaats in de promotieklasse afgedwongen!”

In september start de competitie weer. Het werk van de vrijwilligers bij de club gaat echter gewoon door. “Dat betekent zeker niet dat we stilzitten als vereniging. Uiteraard de voorbereidingen voor de competitie, maar het beachvolleybal gaat ook gewoon door. Bij de Helderse dijk staan naast de tennisvelden van Topspin 3 officiële beachvolleybal velden. Op 30 juli organiseren we hier een beachvolleybal toernooi, hier kan iedereen vanuit de Noordkop aan meedoen. Uiteraard is mooi weer wel het beste, daarom is er ook een uitwijkmogelijkheid naar 6 augustus.”

In het nieuwe seizoen worden alle thuiswedstrijden in de competitie gespeeld in de sporthal van Scholen aan Zee in Den Helder. En dat altijd om de twee weken op de vrijdagavond. Om 19.00 uur de dames en jeugd en om 21.00 uur de heren. “Dit worden natuurlijk leuke avonden met mooi volleybal. Binnenkort weten we officieel wanneer de competitie officieel start.”

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button