Hollands Kroon

Telefooncirkel Hollands Kroon zorgt voor dagelijks contact

Hollands Kroon – De telefooncirkel van Hollands Kroon geeft mensen die weinig anderen zien of (bijna) niet de deur uitgaan kans in contact te komen met anderen. Dit gebeurt aan de hand van een dagelijks belrondje.

De telefooncirkel, een initiatief van Wonen Plus Welzijn, is er voor iedereen die behoefte heeft aan regelmatig contact. Dagelijks, dus ook in de weekenden en op feestdagen, hebben de deelnemers van de telefooncirkel een praatje met elkaar. Dit kan leiden tot een veilig en zeker gevoel. Een deelnemer vertelt: “Sinds zeven jaar ben ik deelnemer van de telefooncirkel. Wat mij vooral aanspreekt is het idee dat ik de mensen al jaren ken, ook al spreek ik ze vooral telefonisch.”

Mensen die geïnteresseerd zijn lid te worden van de telefooncirkel kunnen contact opnemen met het servicepunt in Anna Paulowna. Zij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur bereikbaar op 0223-535826 of annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button