Cultuur/NatuurRegio Noordkop

Voice-deelnemer Senja Sargeant te gast bij HelderPop

Den Helder – De uit Canada afkomstige Voice-deelnemer Senja Sargeant is komend weekend te gast bij HelderPop op Regio Noordkop Radio. Ze treedt op samen met muzikant Arnoud Deyll uit de Noordkop.

“De artiesten zijn geen vast duo”, vertelt presentator Simon Slot, “maar ik heb ze live zien optreden tijdens de windkracht 13 sessies in De Kampanje en dat was echt gaaf!” De muzikanten zijn twee uur te gast. Het eerste uur wordt er muziek gedraaid en gepraat met Arnoud en Senja over hun muziek. Het tweede uur wordt er live gespeeld.

Senja Sargeant woont in Nederland en werd bekend vanwege haar optredens in The Voice of Holland. Ze zong eerder in een country band, Ladies of the Canyon genaamd, en tourde door Amerika en Europa. Arnoud Deyll is een lokale muzikant en speelt verschillende instrumenten en genres.

Stem af op Regio Noordkop Radio op zaterdag 21 januari van 13.00 tot 15.00 uur om beide artiesten te beluisteren.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button