Den Helder

Beatrixstraat tijdelijk minder goed bereikbaar door werkzaamheden

Advertentie:

Den Helder – De werkzaamheden aan het regenwaterriool in de Beatrixstraat starten maandag 22 januari 2024 en zijn naar verwachting in juli 2024 afgerond. Het project is opgedeeld in fases om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Het werk start in de helling bij de kruising Westgracht en Beatrixstraat en eindigt ter hoogte van de Kerkstraat. Aannemer Nota Infra voert het werk uit voor de gemeente.

De aannemer gaat een werkterrein inrichten op het parkeerterrein aan de Breewaterstraat. Hierdoor zijn minder parkeerplaatsen beschikbaar zolang de aannemer aan het werk is in de Beatrixstraat. Ook is de noordelijke rijbaan van de Beatrixstraat van de Westgracht richting de Middenweg tijdens het werk niet open. Fietsers richting Julianaplein kunnen gebruik maken van de middenberm en het zuidelijk deel van de Beatrixstraat.

Het werk is opgedeeld in vijf fases. De eerste fase begint in de helling naast de brug bij de Westgracht en loopt tot voor het gebouw aan de Beatrixstraat nummer 43 aan de noordkant. De tweede fase loopt van hier voorbij de Molenstraat en tot de Wezenstraat. Fase 3 loopt van de Wezenstraat tot net voor de Keizerstraat. Fase 4 is een deel in het begin van de Keizerstraat en loopt tot voor huisnummer 60 van de Beatrixstraat. De laatste fase loopt van hier tot en met de Kerkstraat. Hoe lang het werk duurt is afhankelijk van het weer. Hierdoor is het nog niet mogelijk om voor alle fases een startdatum aan te geven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Lekker dit, niet ff van te voren per brief aan de bewoners laten weten, nee borden plaatsen met wegsleepregeling vanaf 22-01. Dit is de gemeente Den Helder, echte gestapo praktijken. Doen wat wij zeggen en zoek het maar lekker uit met je auto als je naar je werk moet. Halve parkeerterrein weg tot juli, als het weer het toelaat. Gooi dan die parkeergarage van de oude Dekamarkt tijdelijk open voor bewoners met vergunning.

Wellicht ook interessant

Back to top button