Regio NoordkopZakelijk

Medische rijbewijskeuring in dorpshuis Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – In MFC ’t Dorpshuis Julianadorp, aan Middelzand 3504, is het mogelijk een afspraak te maken voor een rijbewijskeuring voor rijbewijs CE of DE (code 95). Het is bedoeld voor mensen die of jonger zijn dan 75 of om anderen redenen medisch gekeurd moeten worden voor het verlengen van het rijbewijs. Zo is er een mogelijk om het dossier digitaal op te laten sturen.

Voor meer informatie over deze keuring, of bij interesse voor het maken van een afspraak. Contact opnemen kan met het afsprakenbureau tussen 09.00 en 18.00 uur via tel. 06-14716543 of online www.goedkoperijbewijskeuringen.com.

Het is niet alleen bedoeld voor mensen uit Julianadorp of omgeving, het is ook bedoeld voor mensen uit omliggende gemeenten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button