Zeemacht

Overwinningen voor Zeemacht tijdens Ladiesnight

Advertentie:

Den Helder – De dames van Zeemacht zaalvoetbal namen het op vrijdag 14 februari op in de hoofdklasse, zowel het eerste als het tweede kwam in actie. Ze speelden beide in sporthal De Brug tijdens Ladiesnight.

Het eerste nam het op tegen DWOW VR1. Dit team uit Wieringerwerf is een directe tegenstander om plaats twee op de ranglijst. Het was een wedstrijd waaraan het toegestroomde publiek kon merken dat het ergens om ging. Zeemacht VR1 was uiteindelijk het team dat de wedstrijd wist te winnen. De eindstand was 3-1, waardoor Zeemacht VR1 stevig op de tweede plaats staat. Met het oog op het volgende seizoen en de plannen die er zijn om te promoveren naar de Eredivisie, zijn er zeer goede zaken gedaan.

Het tweede nam het op tegen RTC72 VR1 uit Hoorn. Tijdens de vorige ontmoeting was het RTC72 die met een grote overwinning als winnaar de avond afsloot. Zeemacht VR2 was uit op eerherstel, ze draaien de laatste tijd goed en gingen vol vertrouwen de wedstrijd in. Dit was ook terug te zien in de eindstand, Zeemacht VR2 wist de wedstrijd met 6-2 te winnen.

De dames van het tweede nemen het in de volgende wedstrijd op maandag 24 februari op met een uitwedstrijd bij Wognum Nicols. Twee dagen later, woensdag 26 februari, spelen ze voor de beker in Haarlem tegen Zaalvoetbal Onze Gazellen. De dames van het eerste nemen het de volgende wedstrijd op tegen Texel, de wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 28 februari. Deze wedstrijd vindt tevens plaats op het Waddeneiland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button