Jeugd

Peutermoment bij De Helderse Vallei

Den Helder – Veel kleine kinderen zijn gek op dieren en dat komt mooi uit, want speciaal voor peuters tussen 2 en 4 jaar organiseert De Helderse Vallei maandelijks een Peutermoment op de kinderboerderij.

Op donderdag 27 februari is er tussen 10:30 en 11:30 uur weer een Peutermoment. Aan het begin van de activiteit wordt in het duurzaamheidscentrum een dierenverhaal voorgelezen. Daarna gaan de peuters op bezoek bij de dieren op de kinderboerderij. Ze maken van dichtbij kennis met kleine dieren, zoals konijnen, kippen en cavia’s. Daarna nemen ze een kijkje in de stallen van de grotere dieren en gaan aan de slag om die schoon te maken, met een eigen kruiwagentje en schep. Uiteraard zijn ouders/verzorgers van harte welkom om samen met de peuters dit gezellige uurtje tussen de dieren te beleven.

Opgeven voor het Peutermoment kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555. De activiteit kost € 1,50 per kind. Begeleiding door een ouder/verzorger is noodzakelijk.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button