Den HelderSport

Start toerfietsseizoen RTV Toon Jacobs

Den Helder – RTV Toon Jacobs start zondag 1 maart het toerfietsseizoen met de Schagertocht van 55 kilometer. Bij die tocht wordt een koffiestop in Schagen gehouden. De toerfietsclub organiseert vanaf zondag 1 maart tot en met zondag 18 oktober, elke zondag toertochten.

De Schagertocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks 22 kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en de eerste tocht start om 09.00 uur.

Er start tevens een snellere groep fietsers om 9.30 uur. Deze groep rijdt dezelfde tocht, maar dan met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Mensen die niet lid zijn hebben ook de mogelijkheid een keer mee te rijden.

Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is €2,00 en voor overigen €3,00. De eerste keer meedoen is gratis. Verdere inlichtingen zijn te zien op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button