Hollands Kroon

Waardering mantelzorgers, het reizend Alzheimer Café

Wieringenwerf – Het Reizend Alzheimer Café van Hollands Kroon is weer in Wieringerwerf op donderdag 5 maart 2020. Deze keer met het onderwerp: Waardering voor mantelzorgers.

Vaak zien mensen zichzelf niet als mantelzorger, maar gewoon als partner, als kind of als buurvrouw van de persoon met de diagnose dementie.

Op donderdagavond is de gastspreker Marianne Weel. Zij is consulent bij het Mantelzorgcentrum voor onder meer de gemeente Hollands Kroon. Zij zal deze avond vertellen over de diensten en mogelijkheden van het Mantelzorgcentrum, waar gebruik van kan worden gemaakt. Zoals respijtzorg, familiegesprekken, hulp bij het aanvragen van verschillende voorzieningen en het zoeken naar zorg op maat. Er is ruime gelegenheid om met Marianne Weel en met elkaar over dit onderwerp in gesprek te gaan.

Op donderdag 5 maart is iedereen welkom vanaf 19:15 uur in het restaurant van Woonzorgcentrum Lelypark, Lelypark 1 in Wieringerwerf. Vanaf 19.15 uur is er ontvangst met koffie en thee. Het onderwerp start 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Aanmelden is niet nodig. De Toegang is gratis

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Nelly Teeuwisse (0224 -751 902).

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button