Sport

Zvv Succes / De Kasteleen 1 verliest van Limmen 1

Hippolytushoef – Zvv Succes/ De Kasteleen 1 speelde vrijdag 14 februari, in sporthal Wieringen, hun vijftiende competitiewedstrijd thuis tegen Limmen 1. De opstelling van de thuisploeg bestond uit doelman S.Doesburg. De verdediging bestond uit, Stan de Koning, R.Meilink en Stef de Koning. De aanval bestond uit, B.de Kleine, T.Bugel en J.Norder.

Succes was deze wedstrijd niet compleet. Kees Posthumus was afwezig vanwege werk. Maikel Hoekstra en Youri Jansma deden uit voorzorg niet mee. Eerder dit seizoen was Limmen thuis te sterk voor Succes, die wedstrijd eindigde in 5-2 in het voordeel van Limmen. Limmen is kanshebber voor de titel, ze staan tweede in de eerste klasse KNVB. Succes is de hekkensluiter van de competitie.

Limmen begon gelijk fel aan de wedstrijd. Ze zette Succes gelijk flink onder druk. Het bleek al snel dat het een moeilijke avond voor Succes zou gaan worden. Limmen kwam al snel op een 0-2 voorsprong. Uit een corner wisten ze te scoren, de bal vloog binnenkant tweede paal er in. Even later kwamen ze ook op 0-2. Na de 0-2 probeerde Succes het spel te maken en dat lukte aardig. Ze kwamen via een doelpunt van Toine Bugel op 1-2. Even daarna kreeg succes via Robin Meilink de kans om 2-2 te maken, maar wist niet het net te vinden, waardoor de ruststand 1-2 bleef.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld. Na persoonlijke fouten in de opbouw van Succes wist Limmen de 1-3 en even later ook de 1-4 te maken. Succes bleef het proberen, maar wel telkens in de omschakeling afgetroefd. Uit een corner werd het 1-5 voor de mannen uit Limmen. Succes kwam nog wel tot scoren, 2-5, Toine Bugel wist zijn tweede van de avond te maken. De eindstand van de wedstrijd is 2-5 geworden. Volgende week heeft Succes een week rust.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button