Den Helder

Avondvierdaagse Julianadorp opnieuw afgelast

Julianadorp – Opnieuw gaat de avondvierdaagse van Julianadorp, gepland van 17 tot en met 20 mei, vanwege de corona-pandemie niet door. “We hebben hiertoe met pijn in het hart moeten besluiten”, laat de organisatie weten.

Het evenement trekt jaarlijks duizend (jonge) wandelaars, honderden begeleiders en tijdens de intocht op donderdag duizenden belangstellenden. Het is in de ogen van het bestuur niet mogelijk om met zoveel mensen aan de gemeentelijke en landelijke regelgeving te voldoen.

In veel regio’s in het land zijn evenementen tot juni verboden door de veiligheidsinstanties. Of organisaties hebben er zelf voor gekozen om nu geen grootschalige evenementen op te zetten. Zo is de Dag van de Muziek in Den Helder verschoven naar later in het jaar en is een groot aantal avondvierdaagse-wandeltochten in het gehele land afgelast. Ook de Nijmeegse Vierdaagse vindt geen doorgang.

2022
De avondvierdaagse in 2022 staat vooralsnog gepland voor maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button