Hollands KroonNieuwsPolitiek

OHK stelt nieuwe vragen over ontwikkeling datacenters

Advertentie:

Hollands Kroon – De fractie van Onafhankelijk Hollands Kroon heeft op 13 november 2020 schriftelijke vragen gesteld over de ontwikkelingen aan de westzijde van de A7. De vragen werden door het college beantwoord, maar niet geheel naar tevredenheid van de fractie. Daarom zijn nu opnieuw vragen ingediend.

In totaal zijn nu acht nieuwe vragen ingediend, meldt Jeff Leever van Onafhankelijk Hollands Kroon. In november vroeg OHK bijvoorbeeld of het college de mening deelde dat de informatie op de gemeentelijke website over ontwikkeling van datacenters onvolledig/ afwijkend is, vergeleken met de in het ter inzage liggende ontwerpbestemmingsplan gebruikte motivering op basis van het ingetrokken Gebiedsplan over AGRI++ (met daarin o.a. de gehele ontwikkeling van de westzijde van de A7 als deelgebied B1, B2 en B3 tot aan Middenmeer)? Daarop heeft het college geantwoord dat deelgebieden B2 en B3 waren opgenomen voortkomend uit de wens/eis van de ARO dat ontwikkelingen in zijn geheel worden bekeken. “Naar aanleiding van welk verzoek, of vanuit welke (plan)context is dit advies aan u verstrekt?”, wil OHK nu weten.

Klik hier voor de gestelde vragen

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button