Overige

Stichting MEE & de Wering biedt online aanbod voor vrijwilligers

Adverentie

Den Helder – Stichting MEE & de Wering is al heel wat jaren actief in het aanbieden van deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers, die werkzaam zijn in Den Helder. Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoefte van vrijwilligers wil de Stichting horen waar behoefte aan is. Aan welke training of specifieke cursus is behoefte? Wat willen deelnemers leren? Wat kan iemand tot een betere vrijwilliger maken?

In het afgelopen jaar is het door de Coronacrisis niet mogelijk geweest fysiek cursussen aan te bieden. Uiteraard wil MEE & de Wering ook in deze tijden de vrijwilligers blijven ondersteunen door het aanbieden van deskundigheidsbevordering. Voor dit jaar wordt een omslag gemaakt naar een digitaal aanbod. Hopelijk kan dit later in het jaar weer worden gecombineerd met een aanbod van fysieke cursussen.

Speciaal voor organisaties. Wanneer is een vrijwilliger aantrekkelijk voor de organisatie? Lopen de vrijwilligers ergens tegen aan, waarbij MEE & de Wering de vrijwilliger kan helpen?

Cursussen die georganiseerd kunnen worden zijn bijvoorbeeld:
– Fondsenwerving
– PR Online marketing
– Op afstand gastvrijheid
– Weetjes over Eerste Hulp bij Kinderen

Er nog veel meer mogelijkheden. Wie hierover ideëen heeft. Laat het weten aan Linda Laagland-Winder, e-mail: l.laagland@meewering.nl of via het telefoonnummer 088 0075 200.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button