Sport

Een stevige wandeling door de bossen van de Wieringermeer; de Lions Kale Takkenloop

Wieringermeer – Na één jaar afwezigheid vanwege corona wordt dit jaar de traditie voortgezet. Een stevige wandeling door de bossen van de Wieringermeer; de Lions Kale Takkenloop. De Lions organiseren zondag 13 maart deze loop over negen en zeventien kilometer. Een winterwandeling net voor de start van het broedseizoen door het Robbenoordbos en het Dijkgatbos.

De opbrengst van alle activiteiten en evenementen van de Lions Wieringermeer komt ten goede aan lokale goede doelen dus ook de opbrengst van de Lions Kale Takkenloop. Bewegen is goed voor lichaam en geest. Samen met anderen wandelen door onze bossen , maakt van de Lions Kale Takkenloop een unieke belevenis.

Meedoen?
Alle informatie is te vinden op de website. Via deze website kan iedereen inschrijven. Omdat de Lions samen met de wandelaars willen zorgen voor een veilig en gezond wandelevenement, is de organisatie van de wandelingen zo ingericht dat er gestart kan worden in een tijdslot. Bij het bestellen van de kaarten kunnen de deelnemers aangeven in welke periode zij willen starten. Ook is het aantal wandelaars begrensd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button