Zakelijk

Univé Noord-Holland start met Kentekenloket

Den Helder – Wanneer een auto, scooter of motor wordt gekocht of/verkocht is het verplicht om deze direct op naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Bij de winkels van Univé Noord-Holland kan dat vanaf nu. Naast het regelen van verzekeringszaken kan een kenteken overschrijven, een voertuig schorsen of schorsingen beëindigen ook.

Om het overschrijven van voertuigen mogelijk te maken in de Univé-winkels, is Univé Noord-Holland een samenwerking aangegaan met Kentekenloket. Kentekenloket heeft ruim 750 vestigingen in heel Nederland waar een voertuig kan worden overgeschreven of geschorst. Aan dat netwerk zijn nu twaalf Univé-winkels toegevoegd.

Win-win
Een mooie samenwerking voor beide partijen, zo blijkt. Univé staat graag dicht bij haar leden en heeft als één van de weinige verzekeraars nog fysieke winkels waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. In de regio Noordkop zijn Univevéstigingen in Den Helder, Schagen en Wieringerwerf.

Meer weten? Vind een winkel van Univé Noord-Holland in de buurt via de website of lees de blog: Twaalf Univé-winkels worden Kentekenloket | Univé Noord-Holland unive-noordholland.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button