Uitgaan

Kerstconcert met vijf koren in Ontmoetingskerk Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – Dirigent Arwin Kluft heeft het idee bedacht om op 16 en 17 december een kerstconcert te organiseren in de Ontmoetingskerk Middenmeer. Bij deze muzikale bijeenkomsten zijn er vijf koren aanwezig.

Door een kerstconcert met meerdere korten te organiseren, wordt de instudeertijd per koor beperkt. De koren Mistral, de Credo Singers, Joins Meeting, Feel Good en NHN-Vocaal zullen, elk binnen hun eigen stijl, nummers ten gehore brengen waarvan zij vinden dat die passen bij de kersttijd. Over het algemeen is menig koor terughoudend in het organiseren van een kerstconcert. Het grote struikelblok is meestal dat er ruim voor de zomer al met het instuderen van kerstliederen moet worden begonnen. Toch vinden vele zangers en zangeressen het wel leuk om aan het einde van het jaar een dergelijk repertoire te zingen.

Op zaterdagavond 16 december vanaf 20:00 uur en zondagmiddag 17 december om 14:30 worden deze concerten gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Professor Ter Veenweg 4. Toegangskaarten voor dit concert kosten € 15 (inclusief een pauzeconsumptie). De kaarten zijn te bestellen via www.arwinkluft.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button