Den Helder

Springdisco in de Draaikolk

Den Helder – Ter ere van het 50-jarig bestaan van De Draaikolk organiseert CSAV Turnlust op maandag 27 februari een “disco-spring middag”. De sportzaal van het sport- en zalencentrum wordt deze middag omgetoverd tot een flitsend springparadijs met vier uitdagende springbanen.

De airtrack wordt uitgerold, een trampoline opgezet, maar ook gaan de deelnemers de hoogte in met een hemelbed en kunnen de kinderen zich uitleven met klein springmateriaal, zoals springtouwen en dergelijke. Ook is er deze middag een DJ aanwezig, die voor de nodige muziek en lichteffecten zorgt. Tussendoor staat er water klaar en wordt er gezorgd voor een gezonde snack.

Basisschoolkinderen van de groepen 3 tot en met 8 (6 t/m 12 jaar) zijn van harte welkom om aan deze middag deel te nemen. Deelname aan de springdisco is gratis, maar er is beperkt plaats. Vooraf aanmelden is dus verplicht en dit kan via turnlust-evenementen@outlook.com. Vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen die zich aangemeld hebben via de mail, zich melden in de foyer van de Draaikolk en van 14.00 uur tot 15.45 uur kunnen de kinderen zich uitleven in de sportzaal.

Als aandenken krijgen de kinderen een diploma en een presentje mee naar huis.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button