Zeemacht

Mooie tijden voor MSV Zeemacht

Advertentie:

Den Helder – Het gaat uitstekend met de zaalvoetballers van MSV Zeemacht. PKC uit Groningen werd in de eerste divisie met 5-3 verslagen. Dat was de vijfde overwinning op rij.

Zeemacht is aan een wonderlijk seizoen bezig. Er was een periode dat het minder ging en er vijf keer op rij werd verloren. Daarna ging het veel beter en is het team geklommen naar de kopgroep.

Beide teams waren zeer gewaagd aan elkaar. Het duel ging in een hoog hoog tempo op en neer. Uiteindelijk trok Zeemacht aan het langste eind en versloeg de bezoekers uit het hoge noorden met 5-3. De doelpuntenmakers waren Aron Swart, Mitchell Leeuwenstein en Mike Zomerdijk.

FC Marlène 2
De volgende wedstrijd is op 1 Maart uit tegen FC Marlène 2, aanvang 19:30 uur in Heerhugowaard. In deze vorm is Zeemacht volop in de race voor promotie.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button