Hollands Kroon

Uitstapje voor Het Groene Huijs dankzij match met Belbus Noordkop

Advertentie:

Hollands Kroon – Het Groene Huijs uit Slootdorp matchte met Belbus Noordkop tijdens de Beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging in 2023. Onlangs werd deze match verzilverd met een uitstapje.

De reis ging naar collegabedrijf Het Zorgerf Waarland van de organisatie PluZorg. Door het zorgerf werden een huifkartocht en een high tea aangeboden. Na een rondje door Waarland gingen de bezoekers van Het Groene Huijs al zingend over de wegen rondom Waarland, waar ze genoten van de omgeving. Bij terugkomst stond de high tea voor de bezoekers klaar in de kas.

Bij matches hoort een tegenprestatie. Corina van Het Groene Huijs overhandigde daarom een appelcake voor de planning en bestuursleden van Belbus Noordkop. Daarnaast bracht ze ook zelfgemaakte aardbeienjam mee die samen met bezoekers van de dagbesteding is gemaakt. Dit was voor de chauffeurs die deze dag gereden hebben.

Beursvloer
Ook dit jaar is er weer een Beursvloer Hollands Kroon op woensdag 20 maart in RSG Wiringherlant. Lees hier meer over in het artikel ‘De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert ook dit jaar Beursvloer Hollands Kroon‘.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button