Hollands KroonPolitiek

4 mei herdenkingen in Hollands Kroon

ANNA PAULOWNA – Alhoewel momenteel in gemeente Hollands Kroon veel gemeentelijke bijeenkomsten en activiteiten een halt worden toegeroepen in verband met het coronavirus, wordt toch ook voorzichtig gekeken naar de herdenkingen op 4 mei. Uiteraard alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen op coronagebied.

Aangezien in de gemeente Hollands Kroon meerdere herdenkingen worden georganiseerd, is afgesproken dat collegeleden elk jaar bij een andere herdenking aanwezig zijn. Op vijf locaties zijn herdenkingen.

Het voorlopige voorstel is dat burgemeester Rian van Dam de herdenkingsdienst in Niedorp / Winkel bezoekt. Wethouders Theo Meskers en Mary van Gent gaan vooralsnog naar de herdenkingen in respectievelijk Hippolytushoef en Wieringerwaard. Tot slot hebben de raadsleden Sylvia Buczinsky en Jip Pankras zich aangemeld om ook een herdenking te bezoeken. Zij gaan naar de herdenkingen in Wieringerwerf en Anna Paulowna. Wethouder Theo Groot is dit jaar afwezig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button