Hollands KroonPolitiek

4 mei herdenkingen in Hollands Kroon

ANNA PAULOWNA – Alhoewel momenteel in gemeente Hollands Kroon veel gemeentelijke bijeenkomsten en activiteiten een halt worden toegeroepen in verband met het coronavirus, wordt toch ook voorzichtig gekeken naar de herdenkingen op 4 mei. Uiteraard alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen op coronagebied.

Aangezien in de gemeente Hollands Kroon meerdere herdenkingen worden georganiseerd, is afgesproken dat collegeleden elk jaar bij een andere herdenking aanwezig zijn. Op vijf locaties zijn herdenkingen.

Het voorlopige voorstel is dat burgemeester Rian van Dam de herdenkingsdienst in Niedorp / Winkel bezoekt. Wethouders Theo Meskers en Mary van Gent gaan vooralsnog naar de herdenkingen in respectievelijk Hippolytushoef en Wieringerwaard. Tot slot hebben de raadsleden Sylvia Buczinsky en Jip Pankras zich aangemeld om ook een herdenking te bezoeken. Zij gaan naar de herdenkingen in Wieringerwerf en Anna Paulowna. Wethouder Theo Groot is dit jaar afwezig.

Toon meer

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot, geboren en getogen in Den Helder. Ik ben werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button