Hollands Kroon

Bloemendagen Anna Paulowna afgelast

Anna Paulowna – Ook de Bloemendagen Anna Paulowna gaan dit jaar niet door. “Met pijn in ons hart hebben wij als bestuur besloten om de 67e editie van de Bloemendagen te annuleren”, zo meldt de organisatie op Facebook.

“Wij vinden het als bestuur niet verantwoord om met de huidige situatie en ontwikkelingen rondom het Coronavirus de Bloemendagen plaats te laten vinden van 18 tot en met 22 april 2020. De gezondheid en veiligheid van deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers is belangrijker dan het door laten gaan van de Bloemendagen. De overheid adviseert om sociale contacten te vermijden, dus kunnen en mogen wij niet van deelnemers verwachten om nu en de komende periode samen te komen.”

“We gaan voor een extra kleurrijke Bloemendagen 2021! Zet alvast in de agenda; Zaterdag 17 tot en met woensdag 21 april Bloemendagen 2021.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button