Den Helder

Burgemeester Nobel: “we moeten de rust bewaren”

Den Helder – Ook op de gemeente komt op dit moment veel af. “Belangrijkste is om met z’n allen te zorgen dat het virus ingedamd wordt, dat zo min mogelijk mensen besmet raken. Verder proberen we natuurlijk de bedrijfsvoering van de gemeente op orde te houden”, vertelt burgemeester Jeroen Nobel van Den Helder.

“De collegevergadering hebben we dinsdag bijvoorbeeld in een extra grote ruimte gehouden, om zoveel mogelijk afstand onderling te kunnen bewaren. Verder werken veel medewerkers vanuit huis, vergaderen we telefonisch.”

“De situatie vraagt veel van onszelf om niet in paniek te raken. Hamsteren is niet nodig, ook morgen is er nog gewoon eten te koop. Haal gewoon je boodschappen, denk aan ouderen en laten we proberen de rust te bewaren.”

Luister via onderstaande player naar het volledige interview met burgemeester Jeroen Nobel:

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button