Den HelderJeugd

De Trimaran gaat lespakketten en ondersteuning voor thuis verzorgen

Adverentie

Den Helder – Alle scholen zijn inmiddels gesloten in verband met het Coronavirus, waardoor leerlingen verplicht thuis zitten. Sarkonschool De Trimaran uit Nieuw Den Helder is druk bezig de opvang voor leerlingen met ouders die tot een cruciale beroepsgroep horen te regelen. Ook worden lespakketten voorbereid die de leerlingen woensdagochtend op mogen halen. Een tablet voor deze pakketten is noodzakelijk, voor gezinnen waar dit niet voorhanden is wordt door de school een Chromebook ter beschikking gesteld.

Ondersteuning
Vanaf woensdag zijn op werkdagen de leerkrachten tussen 10.00 en 14.00 uur per mail beschikbaar voor de leerlingen, maar ook telefonisch wordt contact onderhouden. Elke dag wordt rond 08.30 uur een bericht gestuurd over het werk voor die dag. Mocht een kind ziek worden, dan wil de school dit ook graag op de gebruikelijke manier horen. “Niet alleen om de voortgang van het werk in te kunnen schatten, maar ook om betrokken te blijven bij de leerling”, aldus directeur Marijke Aarnoutse.

De school bedankt alle betrokkenen voor de grote medewerking en steun die zij de afgelopen dagen ervaren hebben naar aanleiding van de ingrijpende maatregelen. Ze sluiten zich volledig aan bij de woorden die gisteren tijdens de persconferentie te horen waren: “Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!”

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button