Den HelderZakelijk

Heropening JYSK Den Helder gaat aangepast door

Den Helder – De heropening van de JYSK in Den Helder, aan het Ravelijncenter, gaat woensdag 18 maart gewoon door. Wel zijn er wat aanpassingen in de feestelijkheden.

Vanwege maatregelen met betrekking tot het corona virus voelt Jysk zich genoodzaakt af te zien van zaken als het gratis ontbijt. JYSK hoopt op begrip van de mensen. De winactie wordt hierdoor aangepast, de actie was eerst één minuut gratis winkelen, maar nu geven ze de winnaar een cadeaukaart ter waarde van €100,-. Daarnaast geeft het bedrijf nog vijf cadeaukaarten weg ter waarde van 50 euro. De winnaars worden bekend gemaakt op woensdag 18 maart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button