Hollands Kroon

Jaarvergadering Koninklijke Bloemenvereniging Flora afgelast

Den Oever – In verband met de door de overheid afgekondigde maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus kan op 19 maart de geplande jaarvergadering van de Koninklijke Bloemenvereniging Flora niet doorgaan. Zodra de overheid aangeeft dat sociale bijeenkomsten weer zijn toegestaan, dan zullen zij een nieuwe jaarvergadering aankondigen.

Om de komende Flora & Visserijdagen toch goed te kunnen voorbereiden zijn er wel de nodige mededelingen. Het bestuur verandert van samenstelling door het aftreden van Peter Jeeninga (voorzitter), Richard Wigbout (algemeen bestuurslid) en Marjolein Koster (penningmeester). Peter Jeeninga en Marjolein Koster blijven wel aan als algemeen bestuurslid. Het bestuur draagt Adinda Lont (penningmeester) en Rosalie de Visser (algemeen bestuurslid) voor als nieuwe bestuursleden.

Alle leden hebben tot 27 maart de tijd om gemotiveerd bezwaar te maken tegen deze voordracht door een e-mail te sturen naar kbloemenvereniging@outlook.com, of een brief naar Koninklijke Bloemenvereniging Flora, p/a Noorderoeverdijk 45, 1779 AN Den Oever.

De functie van voorzitter blijft nog vacant tot een nieuwe voorzitter is gevonden, Patrick Vonder vervult tot die tijd deze taken als interim voorzitter. Mocht iemand interesse hebben om de Koninklijke Bloemenvereniging Flora te versterken als lid of in het bestuur, dan kunnen zij dat kenbaar maken via de e-mail of per brief.

Trefwoorden
Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close