Sport

VZV wint en gaat verder in bekertoernooi

Advertentie:

Hollands Kroon – De handbalsters van VZV gaan verder in het bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen WHC uit Overijssel werd met 22-31 gewonnen. Vooraf wist VZV dat het dit duel niet mocht onderschatten. WHC heeft een goede reputatie als cupfighter en heeft in het verleden verschillende eredivisieclubs verslagen in het bekertoernooi. Daar was deze keer geen sprake van.

In Hengeveld zette eredivisionist VZV thuisploeg WHC al snel op achterstand. Na de pauze (9-16) vond de Overijsselse hoofdklasser makkelijker het net. Zo kon WHC knap terugkomen tot vier verschil (16-20).

Daarna maakte VZV aan alle onzekerheid een eind. Eerst drie keer Pien van der Geest en Renee Kolken tweemaal vanuit de rechterhoek tilden de score weer naar 18-25. Het is nog niet bekend wie de volgende tegenstander van VZV wordt in het bekertoernooi.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button