Noord-HollandSport

Sportscholen kijken nog naar compensatie

Noord-Holland – Vanwege de maatregelen voor het coronavirus zijn de sportscholen in heel Nederland dicht. De betalingen voor het abonnement gaan echter gewoon door.

Big Gym Den Helder heeft nog geen alternatief voor de leden. FCAP (Fitness Centre “Anna Paulowna”) heeft zelf op Facebook een 21 dagen LOCKDOWN CHALLENGE. Dagelijks posten ze op Facebook verschillende oefeningen voor die dag. Via de live functie op Facebook zijn er nog wel lessen te volgen vanuit huis. Basic-Fit heeft het iets anders geregeld. Er zijn verschillende mogelijkheden bedacht om hun leden te helpen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende tips over thuis sporten te vinden op hun site en in de app. Ook Theo Komen heeft een alternatief bedacht.

Leden willen graag een compensatie voor de betaalde tijd die ze niet kunnen sporten. De sportscholen geven aan dat de abonnementen nog steeds betaald moeten worden en zijn aan het onderzoeken naar de beste compensatie voor hun leden. Abonnementen pauzeren of stopzetten kan niet zo in een keer door het virus. Er zijn namelijk geen speciale regelingen voor.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button