Cultuur/Natuur

Voedselbank neemt extra maatregelen

Den Helder – De Voedselbank Den Helder ervaart net als andere bedrijven wat problemen door de nieuwe maatregelen tegen corona.

De Voedselbank wil het liefst zo lang mogelijk open blijven, maar dat gaat misschien wel lastig worden. Het distributiecentrum waar het eten vandaan komt is namelijk gesloten. Het distributiecentrum Amsterdam hoopt snel weer open te kunnen. Voedselbank voorzitter Nico Bais geeft aan dat ze voor nu nog genoeg voorraad hebben in het magazijn. Ze gaan door zolang de voorraad strekt.

Een mogelijk idee was om de voorraden van de gesloten horeca te gebruiken voor de voedselbank. Hier is verder nog niks over geregeld. Het is wel zeker dat de marine aangeboden heeft extra’s te doneren. Een goed idee? Bel dan naar 0621540708.

Luister via onderstaande player naar het interview met Nico Bais.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button