Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Voorlopig geen vaccinaties bij GGD Hollands Noorden

Regio – In verband met de coronavirus-uitbraak en de landelijk genomen overheidsmaatregelen is de dienstverlening van de GGD jeugdgezondheidszorg aangepast. Dat houdt in dat veel activiteiten afgelast worden.

Zo worden er voor jongens van negen en meisjes van twaalf jaar oud, tot en met 6 april geen groepsvaccinaties gegeven. De vaccinaties zullen later gepland worden. Er zullen ook geen afspraken gemaakt worden voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Ook de opvoedspreekuren, de video-hometraining, opvoedcursussen en themabijeenkomsten, koemelkallergie-provocatietesten, zwangerschapscursussen en themabijeenkomsten over borstvoeding en de bevalling gaan niet door.

Er zijn ook activiteiten die wel door blijven gaan zoals: de uitvoering van de hielprik en gehoorscreening, een groot deel van de spreekuren consultatiebureau 0-4 jaar inclusief vaccinaties, huisbezoeken, Inloopspreek uur, 22 weken prik en de inhaal vaccinatie bespreekuren.

Bij vragen over coronavirus, is er een mogelijkheid om te kijken op de website van het RIVM of te bellen naar 0800-1351, zij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button