Den HelderHollands KroonSchagenZakelijk

Omring en Vrijwaard beste (thuis)werkgevers van Nederland

Regio Noordkop – Landelijk mobiliteitsplatform ‘Zo Werkt Het’ voerde de afgelopen maanden campagne de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Deze week werd bekend dat de bedrijven ITicon, Spectrum, partner met elan, McCoy & Partners en Omring en Vrijwaard deze eervolle titel in Nederland hebben gewonnen.

In de categorie 200+ werknemers hebben Omring en Vrijwaard de felbegeerde gouden Zowie bokaal in ontvangst mogen nemen. Enkele andere genomineerden waren PostNL en Vodafone. Frido Kraanen, raad van bestuur Omring en Vrijwaard was digitaal aanwezig toen bekend werd gemaakt dat Omring en Vrijwaard de gelukkige winnaars waren. Kraanen: “Ik ben ontzettend trots! De medewerkers die massaal gestemd hebben zijn zelf onze inspiratiebron. Medewerkers spelen een hele grote rol in onze organisatie. We stellen de klant centraal en de medewerker op één.”

Regionaal
Eerder deze week, op maandag 15 maart, werd al bekend gemaakt dat zij de regiowinnaar, voor de regio Noord-Holland, waren geworden. Deze regionale ‘Zo Werkt Het’ Award werd in vier verschillende poules uitgereikt, op deze manier maakten zowel kleinere start-ups als grote organisaties kans op de prijs.

Er werd gekeken op welke manieren de werkgever het afgelopen jaar de medewerkers heeft ondersteund in het thuiswerken. Bij Omring en Vrijwaard wordt en werd er geïnvesteerd in het welzijn van de medewerkers. Door iedere dag een corona nieuwsbrief te versturen, coronatests in te kopen, een interne psychologische hulplijn met eigen psychologen in het leven te roepen, te voorzien in een veilige thuiswerkplek en online meetings. Ook werden er bijvoorbeeld flamingo bingo’s, balkonbingo’s en yoga workshops georganiseerd voor de medewerkers.

Initiatief
‘Zo Werkt Het’ is een initiatief van twaalf mobititeitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes staat op www.zowerkthet.nl/award

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair geweest bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button