Overige

Omring organiseert “De kracht van verbinding”

Regio Noordkop – Omring organiseert een gratis online bijeenkomst, exclusief voor Omringpashouders. De titel is “De kracht van verbinding”.

Het aantal mensen dat zich eenzaam voelt neemt momenteel toe, zo blijkt uit recent gehouden onderzoek. Omring staat voor verbinding en nodigt een ieder graag uit voor de komende bijeenkomst met dit actuele thema. Gevoelens van eenzaamheid heeft iedereen wel eens en het hoort bij het leven, maar wat als deze gevoelens na verloop van tijd niet weggaan? Daarvoor is soms meer nodig.

Marie-Jeanne van der Ploeg, Specialist eenzaamheid, zal mede uit haar eigen ervaringen haar kennis met delen en de deelnemers daarbij een aantal waardevolle handreikingen meegeven op het moment dat gevoelens van (beginnende) eenzaamheid langer aanwezig blijven dan gewenst is. Het doel is om beter te kunnen begrijpen wat er bij deze langer durende eenzaamheid gebeurt en wat de deelnemers daar met nieuwe informatie zelf aan kunnen doen.

Aanmelden
De onlinebijeenkomst is vrijdag 9 april 2021 van 15:00 – 16.30 uur. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestigingsmail met een link voor deelname. Aanmelden kan via de website website of telefonisch 088 – 206 79 99.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button