Den HelderPolitiek

Opkomst Den Helder na dag 2 verkiezingen is 15,27 procent

Advertentie:

Den Helder – Na de eerste twee dagen van de verkiezingen is de opkomst in Den Helder 15,27 procent, zo meldt de gemeente. Dit is inclusief de eerder ingeleverde stemmen per post.

De meeste stemmen werden tot nu toe uitgebracht in MFC ’t Dorpshuis in Julianadorp, totaal 664. Daarna volgt De Draaikolk met 529 stemmen, in De Kampanje kwamen 369 stemmers stemmen en in het gebouw van Wijkbeheer in De Schooten werden 362 stemmen geteld.

Vandaag (woensdag) zijn alle stembureaus open tot 21.00 uur. Daarna begint het tellen van de stemmen en naar verwachting volgt in de loop van donderdag een eerste voorlopige uitslag. De officiële einduitslag van Den Helder wordt maandag bekendgemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button