112Den Helder

Flinke schade bij kop-staart botsing in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Aan de Doggersvaart heeft donderdagavond rond 22:00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

Een personenauto botste achterop zijn voorligger. Daarbij raakten beide voertuigen flink beschadigd. Uit voorzorg werd een ambulance ingezet. Het medisch personeel heeft de betrokkenen gecontroleerd, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

2 reacties

  1. Ze rijden daar dan ook als idioten zo hard. Negeren het niet mogen inhalen. Elk jaar gebeurt er wel een ongeluk. Of met meerdere auto’s, of te water of huisdier dood. Afijn, meer controle is hier zeker wenselijk.

    1. Geloof niet dat de snelheid bij dit ongeluk een rol heeft gespeeld. Er zat, volgens mij, gewoon (weer) iemand niet op te letten. Men is tegenwoordig veel meer met andere zaken bezig (telefoon) dan met het verkeer. Dus dan vliegen ze of in de sloot of bij iemand achterop. Verder was de doggersvaart vroeger gewoon een 80 km/u weg, dus dat er als idioten zo hard wordt gereden valt denk ik wel mee.

Wellicht ook interessant

Back to top button