Den Helder

’s Heeren Loo opent de deuren

Advertentie:

Julianadorp – ’s Heeren Loo opent vrijdag 24 maart de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen. Van 13:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom op locatie woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Tijdens de open dag kunnen bezoekers binnenkijken bij ’s Heeren Loo. Ook geïnteresseerden die op zoek zijn naar een nieuwe baan, vakantie- of vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo zijn welkom. Verder kunnen aanwezigen kijken of de locatie een passende woon- of werkplek biedt voor vrienden, familie of kennissen. Zo kan worden ervaren hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er wonen, werken en medische zorg uitziet. Er staan verschillende activiteiten op het programma tijdens de open dag.

Tour: een verkenning van het terrein van woonzorgpark Noorderhaven met de bolderwagen of wandelend. Bij een aantal woningen of dagbestedingslocaties zijn bewoners welkom om een kijkje te nemen. Tijdens de rondleidingen wordt kennisgemaakt met cliënten en medewerkers.

Hemd van je lijf sessies: ontmoeting met medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt)/doofblind, LVB (licht verstandelijk beperkt), Kind en Jeugd en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van ’s Heeren Loo in Noord-Holland. Hen kan alles gevraagd worden over de dagelijkse praktijk. De medewerkers van Klantcontact staan klaar om bezoekers verder te helpen met informatie over passende woon- en/of werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bezoekers kunnen tijdens de open dag met een VR-bril zelf de complexiteit van de wereld in ’s Heeren Loo ervaren. Daarnaast zijn handgemaakte producten te koop, zoals cadeaus en woonaccessoires die cliënten tijdens de dagbesteding maken.

Werken in de zorg: kennismaken met ’s Heeren Loo, de interne opleidingen, banen en vacatures. Wie weet zit er een mooie functie of baan met, wanneer nodig, een passende opleiding tussen. Geïnteresseerd voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo kunnen terecht bij de vrijwilligerscoördinator.

Speeddate met recruiters: Laura, Eline en Marly van personeelswerving stellen zich voor aan de bezoekers, die hun cv kunnen meenemen en ontdekken welke functie het beste bij hun past.

Nachtzorg in beeld: hoe wordt ’s nachts voor de cliënten gezorgd? Kijk mee met de medewerkers van de Nachtzorg.

Binnenkijken bij het Expertisecentrum Advisium: ook het gezondheidscentrum opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten zij in huis hebben? En welke functies het Expertisecentrum Advisium biedt voor werkzoekenden? De specialisten van het Expertisecentrum Advisium leiden de bezoekers graag rond.

Medewerkers en vrijwilligers
Uiteraard staan er de hele dag medewerkers en vrijwilligers klaar om alle vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij ’s Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatie- mogelijkheden voor verstandelijk beperkte familie of verwant.

’s Heeren Loo Julianadorp is gevestigd in woonzorgpark Noorderhaven aan Eikenhout 310. Bezoekers kunnen zich aanmelden bij receptie van gebouw Het Blok. Mensen met de auto kunnen bij de N9 de afslag Noorderhaven maken. Volg daarvoor de weg naar rechts en vervolgens naar links, de Callantsogervaart. Na ongeveer 400 meter rechtsaf slaan bij het bord van ’s Heeren Loo. Het parkeerterrein bevind zich aan de rechterzijde. Vanaf het parkeerterrein kan lopend de pijlen naar gebouw Het Blok worden gevolgd.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button