Den Helder

Digitale raadsvergadering live op Regio Noordkop TV

Advertentie:

Den Helder – De gemeenteraad van Den Helder vergadert maandag weer. Niet met alle raadsleden in de raadzaal, maar op afstand en digitaal. De vergadering is live te volgen via Regio Noordkop TV.

Het was tot zomer 2019 gebruikelijk dat de raadsvergaderingen van de gemeente Den Helder via het tv-kanaal van LOS Den Helder werden uitgezonden. Bij de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Torplaan heeft de omroep destijds een nieuw tv-systeem in gebruik genomen. Dat maakte dat zowel aan de kant van de omroep als de gemeente op technisch vlak dingen moesten worden aangepast om raadsuitzendingen weer mogelijk te maken.

Vanwege de coronacrisis werd er niet vergaderd, maar nu de raad overgaat tot digitale besluitvorming is opnieuw gekeken naar de mogelijkheid deze vergaderingen ook via de lokale televisie uit te zenden. De technische aanpassingen zijn doorgevoerd en getest en dus is uitzending van de raadsvergadering weer mogelijk. Maandagavond 20 april kunnen alle belangstellenden vanuit huis meekijken. De vergadering begint om 19.30 uur.

Bij Ziggo is Regio Noordkop TV te vinden op digitaal kanaal 41, bij KPN op 1463 en bij T-Mobile op 841. Kijk voor alle frequenties op https://www.regionoordkop.nl/frequenties/. Het is ook mogelijk te live-uitzending te volgen via regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button