Hollands Kroon

Dorpshuis de Oude School in coronatijd

Wieringerwaard – In deze tijd waarin de mensen zoveel mogelijk thuis blijven en als de mensen de deur uit moeten en 1,5 meter afstand moeten houden, kunnen de mensen toch niet stil zitten. Al is het dorpshuis gesloten, wil Dorpshuis De Oude School dat laten zien. Ze hebben daarom twee soorten berichten op de website staan:
– WAT TE DOEN
– VERHALEN

In WAT TE DOEN proberen ze geregeld een “doeding” op de website zetten. De “doedingen” zijn meestal voor alle leeftijden. Bij VERHALEN worden verschillende kinderboeken voorgelezen voor de allerjongsten. Het zijn filmpjes die dit laten zien. Het zijn vooral filmpjes van de Kopgroep Bibliotheek.

In de rechterkolom van alle pagina’s van de website kunnen de mensen tegels vinden voor een snelle toegang tot deze berichten.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button