Hollands Kroon

Dorpshuis de Oude School in coronatijd

Adverentie

Wieringerwaard – In deze tijd waarin de mensen zoveel mogelijk thuis blijven en als de mensen de deur uit moeten en 1,5 meter afstand moeten houden, kunnen de mensen toch niet stil zitten. Al is het dorpshuis gesloten, wil Dorpshuis De Oude School dat laten zien. Ze hebben daarom twee soorten berichten op de website staan:
– WAT TE DOEN
– VERHALEN

In WAT TE DOEN proberen ze geregeld een “doeding” op de website zetten. De “doedingen” zijn meestal voor alle leeftijden. Bij VERHALEN worden verschillende kinderboeken voorgelezen voor de allerjongsten. Het zijn filmpjes die dit laten zien. Het zijn vooral filmpjes van de Kopgroep Bibliotheek.

In de rechterkolom van alle pagina’s van de website kunnen de mensen tegels vinden voor een snelle toegang tot deze berichten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button