Den Helder

Maak anderhalve meter afstand filmpje en win een prijs

Adverentie

Den Helder – Het nieuwe normaal is anderhalve meter afstand houden. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar hoe ziet dat er uit? De gemeente Den Helder daagt alle Helderse inwoners uit om dát te laten zien.

Deel, plaats of tag het filmpje via de social media accounts (Instagram: gem_denhelder / Facebook www.facebook.com/gemeentedenhelder/ of Twitter: Gem_DenHelder). Vier weken lang kan worden meegedaan aan de anderhalve meter challenge. Elke week worden vijf winnende filmpjes geselecteerd. De prijs is een kaart voor vijf bolletjes ijs.

Serieus, knotsgek, het mag allemaal, zolang die anderhalve meter afstand maar bewaard wordt. Duur van het filmpje is korter dan een minuut. Maak een grote kans op heerlijk prijsijs! De challenge start op vrijdag 17 april en eindigt op woensdag 13 mei 2020.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button