Nieuw boek Jan Oostindie in de maak

Noordkop – Op verzoek van vele lezers van zijn vorige boeken, heeft Jan Oostindie besloten een verhalenbundel samen te stellen. Hij werkte al enige tijd aan dit boek, maar door het coronavirus is het in een versnelling gekomen en bijna klaar. De verhalen spelen zich zowel in de voormalige gemeente Niedorp af als in de rest van de Kop van Noord-Holland. Dat komt, omdat hij op meerdere plaatsen heeft gewoond.

De nieuwe bundel bevat reeds bestaande vertellingen, aangevuld met nieuwe informatie, en veel nieuwe verhalen. Amusante geschiedenissen over bijzondere en markante personen die daarbij ook bijzondere dingen deden, meemaakten of hoe dan ook een hoofdstuk waard zijn. Ook wetenswaardige belevenissen in de Noord-Hollandse horecagelegenheden krijgen een plaatsje in deze uitgave. Evenals de dingen die op alle plaatsen mee kan maken in winkels, op straat of waar dan ook. Het boek is van een flinke dosis humor voorzien.

Het boek verschijnt eind augustus/ begin september. Daarbij wordt er van uitgegaan dat het coronavirus rond die tijd over is. Het boek gaat €12,50 kosten en is vanaf nu te bestellen, dat kan zowel telefonisch. 0224-542390 als per e-mail:j.oostindie@quicknet.nl. Bij voldoende belangstelling komt er weer een presentatie-avond of -middag.