112

Scooter klapt op auto, gewond naar het ziekenhuis

Adverentie

Den Helder – Een scooterrijder is zaterdag gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de Marsdiepstraat en de Zandkreekweg. Dit gebeurde zaterdag net voor het middaguur.

De scooterrijder, die vanaf een uitrit bij het winkelcentrum de weg op reed, zag een naderende auto over het hoofd. De automobilist kon een aanrijding niet voorkomen en schepte de scooter. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend, tot de hulpdiensten arriveerden.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Het verkeer had enige hinder van het incident, de politie werd bijgestaan door de Koninklijke Marechaussee.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: