Hollands Kroon

GGD Hollands Noorden begint met cursus ‘Peuter in Zicht!’

Advertentie:

Anna Paulowna – GGD Hollands Noorden start op dinsdag 6 juni met de gratis oudercursus ‘Peuter in Zicht!’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vindt plaats in MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

De bijeenkomsten vinden 6, 13, 20 en 27 juni van 19:30 tot 21:30 uur plaats in MFA De Ontmoeting (De Verwachting 1, Anna Paulowna). De gemeente Hollands Kroon biedt deze cursus gratis aan. Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier op www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 550, optie 4 (bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur).

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button