Den Helder

Inschrijving avondvierdaagse Julianadorp geopend

Adverentie

Julianadorp – De inschrijving voor de avondvierdaagse Julianadorp 2023 is geopend. De wandelvierdaagse vindt dit jaar van maandag 22 tot en met donderdag 25 mei plaats. De organisatie verwacht minstens 1.000 deelnemers.

De inschrijfkosten bedragen € 4,50 per deelnemer en er zijn routes te lopen van 5, 10 of 15 kilometer. Multifunctioneel centrum ’t Dorpshuis aan Middelzand 3504 vormt het startpunt van de wandelingen. Inschrijven kan individueel, per school of vereniging.

Online inschrijven kan tot zondag 21 mei 18:00 uur. Online betalen is mogelijk. Wie online betaalt, krijgt onmiddellijk het startbewijs. Anders ontvangen bezoekers het startbewijs nadat hun bankoverboeking bij de organisatie binnen is.

Aanmelding
Aanmelding is ook mogelijk op maandag 22 mei, vlak voor de start. De organisatie zegt wel de voorkeur te geven aan voorinschrijving. Betaling op de startdag kan alleen via een bankoverschrijving.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button