Uitgaan

Kunsthal 45 organiseert Koningsboekenmarkt

Advertentie:

Den Helder – Het is zaterdag 27 april weer Koningsboekenmarkt bij Kunsthal 45. Traditiegetrouw kunnen bezoekers tussen 11:00 en 17:00 uur heel veel boeken scoren voor zeer lage prijsjes. Ook worden voor de laatste keer nog een beperkt aantal schilderijen van René Koch aangeboden.

Anders dan voorgaande jaren heeft Kunsthal 45 ook wat meer zaken dan boeken en kunst te koop, in de hoop extra fondsen te krijgen voor de exposities die ze aan het plannen zijn. Wat keukengerei, vazen en glaswerk, ook van goede merken en soms grote namen. Zo is er een beperkte hoeveelheid glaswerk van A.D. Copier uit de serie Colopal 1931 uraniumglas, Royal Leerdam. Ook is er een hoeveelheid Arendsoogboeken, in goede staat.

Op de Koningsboekenmarkt zijn veel voordelige boeken, andere koopjes en een nieuw ‘winwin-werk’. Naast deze markt kunnen bezoekers op 27 april ook een kijkje nemen bij de huidige expositie ‘Uitgelicht’. Kunsthal 45 zorgt ook nog voor thee, koffie, fris en iets lekkers. Dit alles vindt plaats aan Spoorstraat 128 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button