Uitgaan

Senioren Hollands Kroon houdt openbare bijeenkomst over gezond ouder worden

Advertentie:

Wieringerwerf – Senioren Hollands Kroon (SHK) organiseert donderdagavond 2 mei een openbare bijeenkomst over gezond ouder worden. Iedereen van vijftig jaar en ouder is welkom bij deze samenkomst in de Cultuurschuur.

De bijeenkomst is een samenwerking van SHK met Wonen Plus Welzijn, Team Sportservice en LSBO. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Zo geeft Mariska de Jager (Wonen plus Welzijn) een presentatie over ‘de kapstok’. Daarin vertelt ze meer over positieve gezondheid en de Blue Zones. Jolanda Ides (Team Sportserive/senioren) praat de aanwezigen bij over het belang van beweging en Roos Klaver (diëtist/LSBO-HK) vertelt over welzijn en voeding.

De bijeenkomst vind donderdag 2 mei van 19:00 tot 22:00 uur plaats in de Cultuurschuur, gevestigd aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Inloop is vanaf 18:45 uur en belangstellenden kunnen zich aanmelden via een mail naar shk@seniorenhollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button