Hollands Kroon

Verjaardagsbomen opgefleurd na match via Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hippolytushoef – Viking Reclame en Hof van Wieringen & Ulkediep van Woonzorggroep Samen kwamen tijdens de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging met elkaar in contact. Hof van Wieringen & Ulkediep kon wel een handje gebruiken bij het opfleuren van de verjaardagsbomen.

Sieta Spoelstra van Pelt van het Hof van Wieringen & Ulkediep ging op de beursvloer een match aan met Richard Wigbout van Viking Reclame. Zijn bedrijf wilde wel meehelpen aan het realiseren van de wens. Na het bezegelen van de deal heeft Viking de verjaardagsbomen van de verzorgingshuizen gepimpt. Op onderstaande foto’s is te zien hoe de bomen een opknapbeurt gehad hebben.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button