Hollands KroonJeugd

Enquête voor jongeren over corona

Hollands Kroon – Corona heeft de jongeren in Nederland hard geraakt. De gemeente Hollands kroon wil deze jongeren helpen. Daarvoor hebben zij de hulp van jongeren tussen de 16 en 27 jaar nodig.

De jongeren kunnen een vragenlijst invullen over het effect van corona op het gebied van eenzaamheid, welzijn, sport, cultuur, inkomen en schulden. De resultaten van de enquête worden geanalyseerd door een jongerenteam. Het jongerenteam bestaat uit drie enthousiaste jongeren: Esmee Mathijssen, Dyara Koppel en Isabelle Smeele. Samen met projectleider Cas Knol pakken ze dit onderzoek op.

Meetmoment
Deze enquête wordt het eerste meetmoment van een reeks van drie meetmomenten. De gemeente denkt dat de effecten van corona bij de jongeren langer zullen aanhouden dan dit jaar.

Jongeren uit Hollands Kroon tussen de 16 en 27 jaar kunnen deze vragenlijst invullen. Het duurt 10 minuten en er worden vijf waardebonnen van €25,- verloot. Invullen kan tot 7 juni 2021 en de enquête wordt anoniem afgenomen.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button