Uitgaan

Wonka’s Gouden Ticket in popcornblikken Kinepolis

Advertentie:

Den Helder – Bij Kinepolis is op dit moment de film Wonka te bewonderen. Ter gelegenheid van de film zijn er bij Kinepolis vele exclusieve prijzen te winnen. Wie een kaartje voor de film Wonka koopt maakt kans op een driedaagse city trip naar Londen. Wie een Wonka popcornblik met Golden Ticket in de Kinepolis shop koopt maakt kans op diverse prijzen, waaronder een bezoek aan een Nederlandse chocoladefabriek in Veghel.

De te winnen City Trip betreft drie hotelovernachtingen inclusief ontbijt en een Afternoon Tea, helemaal in Charlie & The Chocolate Factory thema. Meer info over de reis via www.kinepolis.nl/wonka-winactie-reis/.

Wonka Popcornblik
Vanwege de film liggen er nu speciale ‘Wonka popcorn buckets’ in de Kinepolis shop. In deze blikken zitten Golden Tickets verstopt, waarmee bezoekers kans kan maken op vele prijzen, waaronder een bezoek aan de MarsCompany in Veghel op 7 maart 2024. Meer info over de prijzen via www.kinepolis.nl/wonka-golden-ticket/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button