Hollands KroonPolitiek

Openbare fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon 18 mei

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon heeft op dinsdag 18 mei een openbaar fractieoverleg. Het overleg is van 15.30 uur tot uiterlijk 17:00 uur. De vergadering is digitaal via zoom.

Iedereen is welkom om de fractievergadering bij te wonen. Willen geïnteresseerden inspreken of meepraten? Zij kunnen dat laten weten via lilianpeters@hollandskroon.nl of via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Deelnemers krijgen dan vlak voor de vergadering begint een link.

Agenda
Op de agenda staan actuele zaken en de onderwerpen van de raadsvergadering van 27 mei 2021: onder andere het groenstructuurplan 2021-2031, een principeverzoek voor het huisvesten van arbeidsmigranten aan de Noorderkwelweg in Wieringerwerf (artikel 6), bestemmingsplan Dorpsstraat 38 in Oude Niedorp en het slopen van Sluiskolkkade 2 in Den Oever. De complete raadsagenda staat op de website van de gemeente.

Uiteraard kunnen geïnteresseerden, als zij digitaal vergaderen niet ziet zitten, maar toch iets willen bespreken met het afdelingsbestuur of de fractie, altijd contact opnemen. Desgewenst komt de fractie graag langs.

Informatie over activiteiten en standpunten zijn te vinden op de vernieuwde website hollandskroon.groenlinks.nl, op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon, en op twitter: @GLhollandskroon.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button