112

Veel schade bij frontale aanrijding in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Twee auto’s raakten dinsdagmiddag rond kwart voor zes op de Waddenzeestraat (vlakbij het politiebureau) in Den Helder met elkaar in botsing. Een van de twee betrof een auto met aanhanger. Er ontstond veel schade.

De klap was zo hard dat één van de auto’s het linker voorwiel kwijtraakte bij de botsing. Aanvankelijk leek de frontale botsing zonder letsel, maar er werd even later toch een ambulance ter plekke gevraagd. Het slachtoffer waarvoor de ambulance kwam, is naar het ziekenhuis gebracht.

De weg werd afgesloten om de ravage op te ruimen. De Koninklijke Marechaussee onderzoekt samen met de politie het ongeluk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button