Uitgaan

Ballwork Seven in de Keesschuur

Adverentie

Anna Paulowna – De jazzformatie Ballwork Seven komt optreden in de Keesschuur. De zevenmans jazzformatie speelt oude jazz op een geheel eigen en enthousiaste wijze. Niet voor niets komen de mannen voor de tiende maal in de Keesschuur. Liefhebbers van de oude jazz kunnen weer volop genieten.

Zondag 22 mei is de Keesschuur aan de Middenweg 9b in Anna Paulowna geopend vanaf 13:00 uur. Het optreden start om 14:00 uur. De toegang is gratis. De bezoekers zijn vrij te doneren in de “dank je wel bus”. Belangstellenden die met de auto komen worden verzocht te parkeren bij de begraafplaats op vijf minuten afstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button