Overige

Netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7

De Helder – KopGroep Bibliotheken organiseert in School 7 een netwerkbijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Deelnemers kunnen op een informele manier met elkaar in contact komen, informatie delen en natuurlijk vragen stellen. Ditmaal is er speciale aandacht voor het curriculum vitae, beter bekend als het CV.

Het perfecte CV bestaat niet. Ieder mens is anders en heeft vaak heel verschillende opleidingen en werkzaamheden gedaan. Daarom wordt deelnemers aangeraden om hun eigen CV mee te nemen. De deelnemers krijgen gerichte aanwijzingen om hun CV nog beter en aansprekender te maken. Een CV is een eerste indruk en zo kan die hopelijk nog beter opvallen in de stapel reacties op een vacature. Doel van de bijeenkomst is om elkaar te inspireren en motiveren, zodat iedere deelnemer met energie en nieuwe ideeën de bibliotheek verlaat.

Aanmelden
De bijeenkomst is op woensdag 1 juni en begint om 10:30 uur. Deelname is gratis, net als een kopje koffie of thee, maar wel graag even van te voren aanmelden. Dit kan op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button